Solo-taxibedrijf
van Marius Hovius
De Dagtoertaxi
Lange-afstands voordeeltaxi met extra's
Home
Afgekeurd voor uw rijbewijs?


Heeft u recentelijk te horen gekregen dat u, bv. om medische redenen en/of op grond van uw leeftijd, niet langer mag autorijden?
Dan zal uw leven er vanaf nu ongetwijfeld heel anders uit gaan zien en zult u veel afhankelijker gaan worden van het openbaar vervoer, taxi's, familie, vrienden, enz.

Daar staat tegenover dat u ook de hoge kosten van het aanhouden van een eigen auto niet langer zult hebben, zodat u financieel wat meer mogelijkheden krijgt.
Een van deze mogelijkheden is De Dagtoertaxi, waarover deze webpagina gaat.Over De Dagtoertaxi


Eenmans taxibedrijf De Dagtoertaxi tracht voor passagiers in de wijde regio Amsterdam een vorm van lange afstands vervoer aan te bieden met extra's die u elders niet vindt.
Dit aanbod bestaat uit privédagtoers op maat en andere vormen van taxivervoer vanaf 50 kilometer in een ruime taxi voor 1-4 passagiers en een grote hoeveelheid bagage. Daarvoor gelden lage particuliere taxitarieven inclusief de extra servicemogelijkheden.
De Dagtoertaxi is hierdoor zeer geschikt voor senioren en mensen die wat extra begeleiding nodig hebben en die een lange afstands taxi zoeken voor bv. vakantievervoer van deur tot deur, een dagje familiebezoek, een bezoek aan een reunie, trouwerij, uitvaart of een recreatieve dagtocht op maat. Bij al deze vormen bestaat de mogelijkheid dat de chauffeur u -zonder meerprijs- onderweg ook buiten de taxi begeleidt. Desgewenst kunt u tijdens stops gebruik maken van een (inklapbare) gratis leenrolstoel of leenrollator.
Maar de taxi is natuurlijk ook gewoon beschikbaar voor wie deze extra's niet nodig heeft.

Uitgebreide informatie over alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven van De Dagtoertaxi, vindt u op de
volledige website.