Dagtoertaxi - Private taxi tours from Amsterdam >
Dagtoertaxi Artga verzorgt vanuit de wijde regio Amsterdam redelijk geprijsde privé dagtoers op maat en lange afstand taxidiensten voor 1-4 passagiers.

De ervaren en betrouwbare chauffeur kan u adviseren over diverse routeopties en een toertocht op maat voor u samenstellen, waarbij hij volledig uitgaat van uw wensen. Daarnaast vindt u op deze website een aantal suggesties (met bijbehorende tarieven) voor dagtoers naar belangrijke toeristische hoogtepunten van Nederland en Belgie.
Op uw bestemming kan de chauffeur u desgewenst rondleiden en/of ondersteuning bieden. Omdat hij tevens Engels en Duits spreekt kan hij ook uw buitenlandse gasten van dienst zijn.

Voor afstanden vanaf 50 kilometer is de taxi ook beschikbaar voor gewoon rechtstreeks taxivervoer naar één of meer binnen- of buitenlandse bestemmingen (of omgekeerd).

De taxi is een comfortabele ruime Volvo S90 met climate control en zonwering.
Op verzoek is onderweg in de auto WiFi beschikbaar. 

De speciale tarieven van Dagtoertaxi Artga voor dagtoers en taxidiensten vanaf 50 kilometer zijn transparant en alleszins redelijk in vergelijking met de gangbare taxi(meter-)tarieven. U maakt altijd vooraf een vaste prijsafspraak, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De taxi is niet beschikbaar op weekenddagen. Zie voor meer praktische informatie de pagina praktisch.

Meer informatie over de geboden diensten vindt u door te klikken op één van de volgende foto's:
Vakantiesluiting 2019:
10 juni t/m 30 juni
Particuliere Taxi

- Privé dagtoer op maat
-
Taxidiensten >50 km
Dagtoertaxi Artga zet de activiteiten
voort van het opgeheven taxibedrijf
De Dagtoertaxi van Marius Hovius
Dagtoertaxi Artga