Solo-taxibedrijf
van Marius Hovius
Deur-tot-deur vakantie-taxivervoer


De combinatie vakantie en lange-afstands-taxi is voor velen een vertrouwd fenomeen als het gaat om (vaak nachtelijk) vervoer naar Schiphol of een ander vliegveld. Veel taxibedrijven spelen hierop in met aangepaste lage Schipholtarieven.
Echter, voor vakantiegangers die aan Schiphol voorbij willen rijden en rechtstreeks naar hun vakantie-accomodatie gebracht willen worden, hanteren diezelfde taxibedrijven doorgaans tarieven die nauwelijks lager liggen dan het gewone metertarief.

De Dagtoertaxi biedt hieraan sinds 2003 een tegenwicht met taxivervoer op maat tegen vaste concurrerende taxitarieven, o.a. voor deur tot deur vakantievervoer.
Daarbij wordt gebruik gemaakt van een comfortabele reistaxi met vier volwaardige, individueel verstelbare zitplaatsen, veel beenruimte en een royale bagageruimte.

Desgewenst kan de reis tegen een geringe bijbetaling onderweg worden onderbroken en/of kan langs een toeristische route naar de eindbestemming worden gereden.

Onderweg en op uw bestemming begeleidt de chauffeur u desgewenst ook buiten de taxi, bv. door u wegwijs te maken, als vertaler op te treden, uw bagage te dragen, enz..
Kortom, alle zorgen rondom uw reis worden u volledig uit handen genomen.

Op de uitgebreide
volledige website vindt u onder het kopje enkele rit een groot aantal prijsvoorbeelden voor taxiritten tussen Amsterdam en een aantal binnen- en buitenlandse bestemmingen met een rijtijd tot maximaal 10 uren.
In overleg is ook vertrek vanuit andere plaatsen mogelijk. Ook meerdaagse ritten zijn in overleg mogelijk. Wel geldt daarbij een overnachtingstoeslag voor de chauffeur.
De Dagtoertaxi
Lange-afstands voordeeltaxi met extra's