SAMENVATTING VOOR VISUEEL GEHANDICAPTEN

Deze samenvatting in grote letters is door zijn eenvoudige opmaak ook geschikt voor een voorleesapparaat.

De Dagtoertaxi is een erkend eenmans taxibedrijf in Amsterdam voor relatief voordelig particulier lange afstands vervoer op reservering voor 1 tot 4 personen. De taxi rijdt zowel binnen als buiten Nederland. Bij alle prijzen zijn gratis extra's inbegrepen zoals begeleiding bij vertrek en aankomst en tijdens dagtoers. Ook kan uw geleidehond gratis meerijden en is een gratis leenrolstoel of kinderzitje beschikbaar.
De taxi is ruim en comfortabel en heeft airco en navigatie. De ervaren chauffeur is afkomstig uit de hulpverlening en is flexibel en geduldig.

Sinds 2011 richt De Dagtoertaxi zich in principe alleen op passagiers die vanuit  de wijde regio Amsterdam naar buiten die regio willen reizen of andersom. Voor visueel gehandicapten kan hiervan in overleg worden afgeweken, al geldt dan wel een voorrijtoeslag.

Voor Valysklanten in de wijde regio Amsterdam die geen kilometertegoed meer hebben en dus € 1,31 per kilometer moeten betalen is De Dagtoertaxi voor ritten vanaf 100 kilometer meestal voordeliger en bovendien persoonlijker. Wel is de beschikbaarheid  beperkter. Tijdig reserveren is daarom noodzakelijk.

De diensten van De Dagtoertaxi bestaan uit twee hoofdgroepen:
1. Daghuur met begeleiding inclusief alle kilometers en pauzes.
2. Gewoon taxivervoer vanaf 50 kilometer zoals vakantievervoer of
     luchthavenvervoer. Voor Schipholvervoer geldt 10% extra korting.
     De taxi rijdt echter niet 's nachts tussen 0:00 en 8:00 uur.

Hierna volgen prijsvoorbeelden voor 1 tot 4 personen vanuit het centrum van Amsterdam naar diverse plaatsen binnen en buiten Nederland. Vanaf andere stadsdelen en plaatsen in de regio kunnen de prijzen afwijken. Alle prijzen gelden per 1 januari 2016.

1. Amsterdam-Eindhoven
     enkele rit € 145, dagretour met 7 uur wachttijd € 219.
2. Amsterdam-Groningen
     enkele rit € 197, dagretour met 7 uur wachttijd € 271.
3. Amsterdam-Luxemburg
    enkele rit € 376.
4. Privédagtoer van 7 uur naar Gooi of Veluwe € 175.
5. Privédagtoer van 11 uur naar Brugge € 305.

Dagretours en privédagtoers zijn ook mogelijk met meer of minder uren dan in de voorbeelden. De toeslag of korting bedraagt dan
€ 10,50 per uur. Vraag voor andere trajecten om een prijs op maat.

Voor privévervoer naar blinden- en slechtziendenhotel Aura in Bad Meinberg bij het Teutoburgerwoud (op 350 kilometer vanaf Utrecht) gelden speciale deur tot deur retourtarieven voor 1 tot 4 personen. Hier volgen enkele voorbeelden van deze retourtarieven:
Vanaf Amsterdam € 630.
Vanaf Groningen € 680.
Vanaf Maastricht € 695.
Vanaf Middelburg € 805.
Als u met vrienden reist zijn ook verschillende ophaaladressen in Nederland mogelijk. Vraag voor tarieven op maat vanuit andere plaatsen in Nederland een vrijblijvende prijsopgave.

Met het oog op de inwerkingtreding van de nieuwe privacywetgeving per 25 mei 2018 heeft De Dagtoertaxi een privacyverklaring opgesteld die u kunt raadplegen door hier te klikken.
CONTACTGEGEVENS

Telefoon  020 613 45 61
Email  dagtoer@planet.nl
Website  www.dagtoertaxi.nl

Eigenaar en chauffeur Marius Hovius
Cornelis van Rijplantsoen 42
1063 MC Amsterdam 

De Dagtoertaxi
Lange-afstands voordeeltaxi met extra's